Deniz Seki O Fotoğraf İçin Açıklama Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Deniz Seki, bir AVM'de çekilmiş görüntüleri üzerine yine kilo mu aldı yorumları üzerine Instagram sayfasından paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Deniz Seki, bir AVM'de çekilmiş görüntüleri üzerine yine kilo mu aldı yorumları üzerine Instagram sayfasından paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Deniz Seki, bir AVM'de çekilmiş görüntüleri üzerine yine kilo mu aldı yorumları üzerine Instagram sayfasından paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde değişimiyle dikkat çeken Deniz Seki, bir AVM çıkışı görüntülendi. Seki’nin avm çıkışı çekilmiş fotoğrafını gören takipçileri “ Deniz yine kilo mu aldın ? , Eski haline dönmüş” gibi yorumlar yaptı. Güzel şarkıcı, aynı gün masada çekilmiş karesini paylaşarak şu notu ekledi “ Bugün magazinde çıkan fotoğraflar tamamen kötü niyetle yapılmış, Sayfamda aynı gün çekilmiş fotoğraf ve videolar var , Videoya Photoshop yapan bir uygulama varsa bile ben bilmiyorum”

 

deniz seki kilo aldin elestirilerine yanit verdi