Depremin 166. Saatinde Mucize Kurtuluş!

Kahramanmaraş 6 Şubat günü Pazarcık merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremle sarsılan Türkiye yaralarını sarmaya devam ederken umutlu bekleyiş de sürüyor.

 

 

Kahramanmaraş 6 Şubat günü Pazarcık merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremle sarsılan Türkiye yaralarını sarmaya devam ederken umutlu bekleyiş de sürüyor. Depremden etkilenen 10 ilden biri olan Adıyaman’dan depremin 8. Gününde güzel haber geldi. Adıyaman’ın Besni ilçesinde, 60 yaşındaki Erengül Önder 166 saat sonra kurtarıldı.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin Üzümlü Kent Sitesi enkazından Erengül Önder’i  sağ çıkarttığını aktardı.

 

Ergün, "Umutların tükendiği anda Besni ilçesinden yüreğimizdeki ateşi bir nebze de olsun söndüren mucize bir haber aldık. İtfaiye ekiplerimizin olağanüstü çabasıyla depremin 166. saatinde Üzümlü Kent Sitesi'nde Erengül Önder teyzemizi sağ salim kurtardık. İtfaiye personelimizle çalışan tüm ekipleri tebrik ediyorum. Allah, sizlerden razı olsun, ayağınıza taş değdirmesin" ifadelerini kullandı.