Depremzede Çocuklar İçin Ruh Sağlığı Destek Sistemi Uygulaması! Bakan Koca Açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda depremzede çocuklar için ruh sağlığı destek sistemi ile ilgili konuştu. 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda depremzede çocuklar için ruh sağlığı destek sistemi ile ilgili konuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda depremzede çocuklar için ruh sağlığı destek sistemi ile ilgili konuştu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Mobil telefonlara uygulama olarak indirilebilen "Özel Çocuklar Destek Sistemi" uygulamamızla depremzede çocuklarımıza, gençliğe yeni adım atan arkadaşlarımıza ruh sağlığı destek hizmeti sunuyoruz. Uygulama 14 Şubattan beri aktif. Sistemde, çocuk ve gençlerimizi dinlemeye hazır 254 gönüllü hekimimiz var. Sayıları artacak. Acıların derinleşmesine izin vermeden yapılacakları yapmalıyız. Depremzede çocuklarımızın yakınları, gençler… Uygulamayı indirip operatörden randevu alın. Bu hepimize iyi gelecek." ifadelerini kullanan Bakan Koca uygulama ile ilgili bilgiler verdi. 

 

İşte o açıklama;

 

bakan koca depremzede cocuklar icin ruh sagligi destek sistemi uygulamasini acikladi