Deren Talu'nun Göğüs Dekolteli Paylaşımı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, Instagram sayfasından yaptığı göğüs dekolteli paylaşımı ile tam not aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, Instagram sayfasından yaptığı göğüs dekolteli paylaşımı ile tam not aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, Instagram sayfasından yaptığı göğüs dekolteli paylaşımı ile tam not aldı. 

 

Ünlü isim Defne Samyeli, kendi pozlarının yanı sıra kızı Deren Talu'nun pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Samyeli'nin kızı Deren Talu, bu defa göğüs dekolteli pozuyla olay oldu. Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla adından sık sık söz ettirmeye başladı. Annesine benzerliğiyle dikkat çeken Talu, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi.

 

deren talu nun gogus dekolteli paylasimi begeni topladi

 

DEKOLTELİ POZU OLAY OLDU

 

Defne Samyeli'nin, 25 yaşında Deren Talu adında bir kızı bulunuyor. Deren Talu hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde sık sık yer alıyor. Deren Talu, bu defa derin göğüs dekolteli pozuyla olay oldu. O pozları hem hikaye kısmından hem de gönderi olarak paylaştı. Amerika doğumlu Deren Talu eğitimini Kaliforniya Üniversitesi Irvine Kampüsünde tamamladı.

 

deren talu nun gogus dekolteli paylasimi begeni topladi



Etiketler: