Derin Talu'yu Yerden Yere Vurdular!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'nun pozları sosyal medyada kullanıcılardan tepki çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'nun pozları sosyal medyada kullanıcılardan tepki çekti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'nun pozları sosyal medyada kullanıcılardan tepki çekti.

 

48 yaşındaki Defne Samyeli'nin 1995–2011 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Eren Talu'dan olan kızları Deren Talu ve Derin Talu şu sıralar magazin manşetlerinin baş köşelerini süslüyor. Deren Talu bir yandan oyunculuk bir yandan modellik yaparken 17 yaşındaki kardeşi Derin Instagram paylaşımlarıyla olay yaratıyor. Henüz 17 yaşında olan Derin Talu'nun yaşından çok büyük gösterdiği pozlar olay yaratmaya ve kötü yorumlar almaya devam ederken, Derin Talu bunları pek umursamadan paylaşımlarına devam ediyor. Ancak Derin Talu bu kez işi abarttı da abarttı. Süper minisiyle verdiği pozlar 17 yaşından çok çok büyük göstermesine neden olunca sosyal medya kullanıcıları Derin Talu'yu yerden yere vurdu. 

 

derin talu tepki cekti