Derya Uluğ'dan Dikkat Çeken Açıklama! 'Sevilmeye Doyamıyorum!'

Son dönemde aşk hayatıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Derya Uluğ çarpıcı açıklamalar yaparken sevilmeye doyamadığını söyledi.

 

CNN Türk'te yer alan habere göre; Sahnede başarısıyla hafızalara kazınan Derya Uluğ, son zamanlarda çıkardığı parçalarla kısa sürede zirveye yerleşiyor. Son olan albümünün üzerine sevgilisi Asil Gök ile birlikte çalışan Derya Uluğ, şimdi ise çok özel açıklamalarda bulundu. Büyük bir başarı yakalayan ‘Nefes’ albümünü birlikte yaptığı müzisyen sevgilisi Asil Gök ile mutlu bir birliktelik yaşayan şarkıcı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da ilgi çekiyor. Şimdilerde konserden konsere koşan şarkıcı ‘aşksız yaşanmaz’ diyerek duygularını anlattı.

 

Şarkıcı Derya Uluğ, Elele dergisine röportaj verdi. Hem özel hem meslek hayatını anlattı... Derya Uluğ: Kendime pek vakit ayıran biri değilim. Beni en çok ateşleyen şey; üretmek. Güçlü, yenilmez görüntümün altında sevilmeye doyamayan narin bir kız çocuğu var. 400’ün üzerinde şarkı yazdım. Bazen onları tek başıma dinleyip kimseye göstermeden ağlarım. İş konusunda mantıklı hareket ederim. Aklıma yatmayan şeyi asla kabul etmem. Aşk, mantığımızı kaybettiğimiz anların toplamıdır. Aşkın heyecanı olmadan yaşanmaz. Ben iyi bir yol arkadaşıyım. Kolay karar vermem, kolay vazgeçmem. Hislerime güvenirim. Moda konusunda yeniliklere her zaman açığım. Bazen kendi çizdiğim tasarımları giyiyorum. Spor mutluluk kaynağım. Haftanın en az dört günü antrenman yaparım. Benim sınırlarım yok, hiç olmadı. Hiçbir yere sıkışıp kalmayı sevmem. Özgürlüğüme düşkünüm. Eskiden kırılgan, narin bir yapım vardı. Hayata bakış açımı değiştirdim. Artık olumsuz her şeyi göğsümde yumuşatıp o olumsuzluğa gol atıyorum Derya Uluğ 9 yıldır Asil Gök ile beraber. Popçu “En büyük hayalim; yazdığım 400 şarkının en az yarısını çıkarmak ve Asil’in ne kadar yetenekli olduğunu herkese göstermek” dedi.



Etiketler: