Derya Uluğ Dışardan Göründüğüm Gibi Soğuk Biri Değilim Dedi!

Youtube'da yayınladığı "Gör Beni" programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, yayınladığı yeni videosunda bu kez ünlü şarkıcı Derya Uluğ'u konuk ederken, Uluğ hayatına dair bilinmeyenlerle ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı "Gör Beni" programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, yayınladığı yeni videosunda bu kez ünlü şarkıcı Derya Uluğ'u konuk ederken, Uluğ hayatına dair bilinmeyenlerle ilgili detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, yayınladığı yeni videosunda bu kez ünlü şarkıcı Derya Uluğ'u konuk ederken, Uluğ hayatına dair bilinmeyenlerle ilgili detaylı bilgiler verdi.

 

Derya Uluğ Armağan Çağlayan'ın "Soğuk biri gibi görünüyorsunuz" cümlesine karşılık, "Aslında öyle değil. İçimi göstermeyen bir yanım var. Yakın arkadaşlarım, çevrem bilir, normal hayatta hiç böyle değilim. Yeni tanıştığım insanlarla arama duvar örüyorum ama bilinçli yapmıyorum"dedi. Müzikle ilgili ideallerini anlatan Uluğ, "İdealler ve gerçekler birbirini tutmuyor. Bazen bazı şeyler için üzülmüyor değilim. Keşke herkes daha farklı şarkıları sevse. Tek bir alana hapsolmasa popüler şarkılar" şeklinde konuştu.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.