Derya Uluğ Futbol Paylaşımlarına Olumsuz Yorum Yapanlara Seslendi! 10 Yıl Futbol Oynadım!

Fanatik Fenerbahçe taraftarı olmasıyla tanınan güzel şarkıcı Derya Uluğ X platformundan yaptığı paylaşımda futbol paylaşımlarına olumsuz yorum yapan takipçilerine seslenirken futbol ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. 

 

Fanatik Fenerbahçe taraftarı olmasıyla tanınan güzel şarkıcı Derya Uluğ X platformundan yaptığı paylaşımda futbol paylaşımlarına olumsuz yorum yapan takipçilerine seslenirken futbol ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Fanatik Fenerbahçe taraftarı olmasıyla tanınan güzel şarkıcı Derya Uluğ X platformundan yaptığı paylaşımda futbol paylaşımlarına olumsuz yorum yapan takipçilerine seslenirken futbol ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. 

 

10 sene futbol oynadım ve seviyorum!

 

X platformundan yaptığı paylaşımda futbol ile ilgili paylaşımlarına olumsuz yorumlarda bulunan takipçilerine seslenen ünlü şarkıcı Derya Uluğ, "Şarkıcılığı küçümseyen ya da kadın olduğum için futbolla ilgili yorum yapma hakkım olmadığını iddia eden arkadaşlar; 10 sene futbol oynadım. Kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim ve futbolu çok seviyorum. Şu platformda tek keyfim, kimseyi incitmeden takımımla alakalı bişeyler yazmak. Lütfen siz de yorumlarınızı yaparken bunlara özen gösterirseniz sevinirim. Her fikre saygım sonsuz ama hakarete varan yorumlara gerek olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullanırken paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

derya ulug futbol ile ilgili paylasimlarina olumsuz yorumda bulunanlara seslendi 10 yil futbol oynadim