Derya Uluğ Isparta Konserinin İptal Edildiğini Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Melek Mosso ve Funda Arar'ın ardından kendi konserinin de iptal edildiğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Melek Mosso ve Funda Arar'ın ardından kendi konserinin de iptal edildiğini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Melek Mosso ve Funda Arar'ın ardından kendi konserinin de iptal edildiğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Melek Mosso ve Funda Arar'ın ardından kendi konserinin de iptal edildiğini açıkladı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Isparta konseri için "Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz" ifadelerini kullanan Uluğ sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

derya ulug dan isparta konseri aciklamasi