Destan Dizisi Batuga Edip Tepeli Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Batuga karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Edip Tepeli'nin kim olduğu sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Batuga karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Edip Tepeli'nin kim olduğu sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran başarılı oyuncu Edip Tepeli ATV'de geçtiğimiz gece yayınlanan ilk bölümüyle reyting listelerini alt üst eden Destan dizisindeki performansı sonrası internette sıklıkla araştırılırken, kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu merak edilen konular arasında yer aldı. Peki Edip Tepeli kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi batuga edip tepeli kimdir

 

Destan dizisi Batuga Edip Tepeli kimdir? 

 

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Edip Tepeli, 18 Nisan 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ayşecan Tatari ile New York´ta evlendi. Çiftinin kızları Müjgan Tepeli 2020 yılında dünyaya geldi. Sefirin Kızı dizisinde Kavruk karakterine hayat veren Edip Tepeli, performansıyla dikkat çekmişti.