Destan Dizisi Çalayır Evren Erler Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Çalayır karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Evren Erler, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Çalayır karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Evren Erler, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Evren Erler, dün akşam yayınlanan Destan dizisinin ilk bölümü sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Evren Erler kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisinde calayir karakterine hayat veren evren erler kimdir

 

Destan dizisi Evren Erler kimdir? 

 

Evren Erler (d. 1976, Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1986 yılında oyunculuk eğitimi almaya başladı. 1986-2008 yılları arasında Shem-tk'da eğitmenlik, oyunculuk ve yönetmenlik yaptı. 17. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri, Komedi Dalında Yardımcı Rolde Yılın En iyi Erkek Oyuncusu Ödülünü aldı.18. Sadri Alışık Tiyatro Sinema ve Oyuncu Ödüllerinde ise Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Ödülü'ne layık görüldü.