Destan Dizisi Danış Ata Alper Düzen Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Danış Ata karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alper Düzen, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Danış Ata karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alper Düzen, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı televizyon ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Alper Düzen, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı.  Peki Alper Düzen kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi danis ata karakteri alper duzen kimdir

 

Destan dizisi Danış Ata Alper Düzen kimdir? 

 

Alper Düzen reklam, sinema ve dizi film oyuncusudur. Ünlü oyuncu 20 Ekim 1973 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan ünlü oyuncu aynı zamanda Profesyonel Dalış Eğitmenliği (PADI) eğitimi aldı. Dizi, Sinema, Tiyatro, Reklam ve Sunuculuk deneyimleri vardır. Alper Düzen, şimdiye dek 30’a yakın film ve dizide rol almıştır. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir. Şimdilerde ATV’de yayınlanan Destan dizisinde Danış Ara karakterine hayat vermektedir.