Destan Dizisi Kaya Burak Berkay Akgül Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Berkay Akgül, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Berkay Akgül, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Berkay Akgül, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Destan dizisi Kaya karakteri Burak Berkay Akgül kimdir? İşte detaylar...

 

destan dizisi burak berkay akgul kimdir

 

Destan dizisi Kaya karakteri Burak Berkay Akgül kimdir? 

 

1997 yılının Ocak ayında dünyaya gelen yakışıklı oyuncu aslen Aydın’lıdır. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuk eğitimini ise Akademi 35,5 Sanat Evi Kamera Önü Oyunculuk üzerine tamamlamıştır. Günümüzde Renda Güner Oyunculuk Ajansı’na bağlı olarak oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. 2019 yılında ise menajerliğini WOM Menajerlik üstlenmiştir.

 

Bugüne kadar Aytaç Sucuk, Casper ve Ülker Metro gibi bir çok markanın reklam filmlerinde yer almıştır. İlk dizi oyunculuk deneyimini ise Atv ekranlarında yayınlanan Maria ile Mustafa isimli dizi ile gerçekleştirmiştir.