Destan Dizisi Kuzubeg Faruk Aran Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Kuzubeg karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Faruk Aran  dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Kuzubeg karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Faruk Aran  dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Faruk Aran dün akşam yayınlanan Destan dizisinin ilk bölümü sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Faruk Aran kimdir? İşte detaylar..

 

destan kuzubeg faruk aran kimdir

 

Destan dizisi Kuzubeg Faruk Aran kimdir? 

 

Ünlü oyuncu Faruk Aran 1995, Bornova, İzmir doğumludur. Boyu 1.85 cm, kilosu ise 78’dir. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. Birce Akalay’dan Kamera Önü oyuncuğu eğitimi almıştır.  Lise döneminde tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Haliç Konservatuvarında Ateş Yüzlü isimli oyunda, Sahnetozu Tiyatrosunda sahne almıştır. Faruk Aran Role Talent ajansın oyuncusudur.2018’den itibaren tiyatro çalışmaları yanı sıra çeşitli dizilerde rol almıştır.