Destan Dizisi Sırma Buse Meral Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Sırma karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Meral, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Sırma karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Meral, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Buse Meral, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

destan dizisi sirma karakteri buse meral kimdir

 

Destan dizisi Sırma karakteri Buse Meral kimdir? 

 

Buse Meral, 25 Temmuz 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2018 yılında yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisinde canlandırdığı Derya Çınar karakteri ile yaşayan Buse Meral, TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Elimi Bırakma dizisinde rol almıştır. Buse Meral, 1.67 metre boyunda, 51 kilo ve Aslan burcudur.