Destan Saltuk Berk Erçer Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Destan Saltuk Berk Erçer kimdir? 8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Saltuk karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Erçer, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berk Erçer, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Destan Saltuk Berk Erçer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Destan Saltuk Berk Erçer kimdir? 8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Saltuk karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Erçer, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berk Erçer, dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Destan Saltuk Berk Erçer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

destan saltuk berk ercer kimdir

 

Destan Saltuk Berk Erçer kimdir?

 

Berk Erçer kimdir? Berk Erçer Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Fotoğrafçılık ve Video bölümü mezunudur. Oyunculuğun yanı sıra profesyonel olarak fotoğrafçılık ile ilgilenmektedir. Berk Erçer Doktorlar dizisinde 2 ve 3. sezonlarda rol almış daha sonra Kurt Seyit Şura adlı dizide oyunculuğunu pekiştirmiştir. 2014 yılında ise Medcezir dizisinde Sinan karakterini canlandırmış sonrasında ise Atv’de yayınlanan Bedel adlı dizide rol almıştır. İstanbul doğumludur. Bengü Erden’in Unut Beni adlı şarkısının video klibinde oynamıştır. 2018 yılında Elçin Sangu ile birlikte Gülizar isimli dizide başrolü paylaşmıştır.