Devrim Özkan İle Ebo Aşk Mı Yaşıyorlar? Devrim Özkan Açıkladı!

Devrim Özkan ile Ebo aşk mı yaşıyorlar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Devrim Özkan Ebo ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi. 

 

'Ebo' olarak tanınan İbrahim Tilaver ile oyuncu Devrim Özkan'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çok konuşulan iddiaların ardından Devrim Özkan'dan İbrahim Tilaver açıklaması geldi. Özkan, iddiaları kesin bir dille yalanladı. Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile geçtiğimiz ocak ayında ayrılık kararı alan Devrim Özkan, birbirlerini takipten çıkarken çekildikleri kareleri de sildi. Devrim Özkan'ın adı son olarak 'Ebo' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni İbrahim Tilaver ile anıldı.

 

devrim ozkan ebo ile ask mi yasiyor acikladi

 

Karaköy'deki bir mekândan birlikte çıkarken görülen ikilinin aşk yaşadığı ileri sürüldü. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Özkan, "Herkese merhaba, bugün hakkımda çıkan ilişki haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kalabalık bir arkadaş grubuyla yemeğe çıktık. Uzun süredir hakkımda yazılan doğruluğu olmayan konularla gündemi meşgul etmek istemiyorum. Arkadaşlarımızla gülüp eğleneceğimiz günlerimiz bol olsun. Sevgiler..." sözleri ile aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı. Tilaver de; "Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bu açıklamayı yapma gereği duydum. Gerek benim gerekse arkadaşlarımın özel hayatına saygı gösterilmesini ve bu tür asılsız haberlerin yayılmasına itibar edilmemesini rica ederim. Saygılarımla Ebo..." açıklamasında bulundu.



Etiketler: