Didem Kınalı'dan Aşk Hayatıyla İlgili Olay Açıklama! Zenginler Kilo Ve Çirkin!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oryantel ve şarkıcı Didem Kınalı aşk hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oryantel ve şarkıcı Didem Kınalı aşk hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oryantel ve şarkıcı Didem Kınalı aşk hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre; Senelerce İbrahim Tatlıses ile birlikte çalışan ve dansları ile herkesi kendisine hayran bırakan oryantal Didem, kariyerinde değişikliğe gitti. Yakın zaman içerisinde ilk single çalışmasını dinleyiciler ile buluşturacak olan Didem Kınalı, Bebek’te görüntülendi. Gazeteciler ile ayak üstü sohbet eden Kınalı, özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Uzun süre boyunca İbrahim Tatlıses ile birlikte çalışan yanı sıra kendi sahneleri ile de dikkat çeken Didem Kınalı, seneler sonra kariyeri ile ilgili radikal bir karar verdi. Dansları ile olay yaratan Kınalı, bu kez solist olarak sahne almaya başladı. Yakın zaman içinde çıkacak olan yeni single çalışmasını dinleyiciler ile buluşturmaya hazırlanan Kınalı, Bebek’te magazin muhabirleri tarafından görüntülendi.

 

Oryantallikten solistliğe geçiş yaptığını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Didem Kınalı, magazin mensupları ile ayak üstü sohbet etti. Geçtiğimiz yıllarda kendisi dans ederken gözlerini kaçıran şarkıcı Bülent Serttaş’a karşı bir kırgınlığının olmadığını belirten Kınalı, tarzları çok farklı olsa da teklif gelmesi durumunda Serttaş ile aynı sahnede bulunabileceğini de ifade etti. Kınalı’nın özel hayatına ilişkin yaptığı açıklamalar ise şok etkisi yarattı.

 

“SESİME GÜVENİYORUM!”

 

Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenen Didem Kınalı, Yıldız Tilbe imzalı “Vay Be” isimli şarkısının 6 Haziran tarihinde müzikseverler ile buluşacağını belirtti. Kınalı, solistlik kariyeri ile ilgili olarak şunları söyledi: “Sesi olan da olmayan da şarkı söylüyor bu camiada. Çok heyecanlı olsam da ses konusunda kendime güveniyorum. Açıkçası ben büyük ustaların onayını alarak soyundum bu işe.”

 

O SÖZLER DİKKAT ÇEKTİ!

 

Aşk hayatı ile ilgili gelen sorulara çarpıcı yanıtlar veren Kınalı, şu ifadeleri kullandı: “2,5 senedir hayatımda kimse yok. Bazen düşünüyorum da yıllar geçiyor ‘Zengin bir koca bulup rahat etsem mi?’ diye. Sonra diyorum ki ‘Bu işler bana göre değil.’ Millet zengin bir eş bularak bir yerlere geliyor ama ben ne yaptıysam bir başıma yaptım, tırnaklarım ile bir yere geldim. Zengin profili ne yazık ki benim kafamda çirkin ve kilolu. Benim hayatıma girecek kişi yine benim gibi fakir olur kesin. Bana öyle hem zengin hem yakışıklı biri denk gelmez. Şans bu anlamda yüzüme hiç gülmedi benim.”



Etiketler: