Didem Soydan Bartu Küçükçağlayan İle Mesajlarını İfşa Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Didem Soydan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda LGBT'liler için yaptığı açıklamalar içinde Mücbir Sebepleri geçirerek yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermesi üzerine kendisini engelleyen Bartu Küçükçağlayan ile ilgili mesajlarını ifşa etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Didem Soydan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda LGBT'liler için yaptığı açıklamalar içinde Mücbir Sebepleri geçirerek yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermesi üzerine kendisini engelleyen Bartu Küçükçağlayan ile ilgili mesajlarını ifşa etti.Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Didem Soydan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda LGBT'liler için yaptığı açıklamalar içinde Mücbir Sebepleri geçirerek yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermesi üzerine kendisini engelleyen Bartu Küçükçağlayan ile ilgili mesajlarını ifşa etti.

 

Ünlü model Didem Soydan, oyuncu Bartu Küçükçağlayan'la olan mesajlarını ifşa etti. Soydan, yaptığı açıklamayı yanlış anlayan oyuncunun kendisini engellediğini söyleyerek, "Hayır anlamadım, programlarına katılıp yayını bozacağımı falan mı sandı acaba. Soramıyorum da engellemiş" dedi. Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden LGBT'i bireyler için mesaj yayımlayan Didem Soydan, açıklamasında Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram'da yaptığı "Mücbir Sebepler" adlı programı geçirdi. Açıklamayı yanlış anlayan Bartu Küçükçağlayan, ünlü mankene, "Bize neden kızıyorsun" diyerek mesaj gönderdi. Soydan, mesajlarını paylaştığı açıklamasında, "Hayır anlamadım, programlarına katılıp yayını bozacağımı falan mı sandı acaba? Soramıyorum da engellemiş. Büyük saçmalık görüntülüyorum ama iyi oldu. Ya bu süreçte ya da programında yıldızı parlayanlar veya hali hazırda yıldız olanlar yazımdan alınıp mücbir baskılar mı yaptılar acaba? Korkak ünlüler neyse her iki sebep de baya ilginç!" dedi.

 

didem soydan lgbt mucbir sebepler1

 

didem soydan mucbir sebepler2