Didem Soydan Burak Deniz Çifti Barıştılar! Beraber Tatile Çıktılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Didem Soydan ile ayrıldığı sevgilisi Burak Deniz ayrılık hasretine daha fazla dayanamayıp barışırlarken, beraber tatile çıkarken görüntülendiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Didem Soydan ile ayrıldığı sevgilisi Burak Deniz ayrılık hasretine daha fazla dayanamayıp barışırlarken, beraber tatile çıkarken görüntülendiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve aşk dedikodularıyla ismi magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Burak Deniz ile ayrıldığı sevgilisi manken Didem Soydan ayrılık hasretine dayanamayıp barışırlarken, beraber tatile çıkarken görüntülendiler. 

 

Barıştılar!

 

TV100'ün haberine göre; geçtiğimiz aylarda kavga edip ayrılan Burak Deniz ile manken Didem Soydan, tekrar bir araya geldi. Ayrılık hasretine dayanamayan ikili, dün akşam saatlerinde beraber tatile çıktı. Magazin Hattı’nın görüntülediği ikiliden Burak Deniz, “Barıştınız mı?” sorusuna, “Her şey gördüğünüz gibi” yanıtını verdi. 

 

didem soydan burak deniz cifti baristilar