Didem Soydan'dan Burak Deniz Serenay Sarıkaya Aşk İddialarına Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, Burak Deniz'in Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, Burak Deniz'in Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, Burak Deniz'in Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun'un haberine göre; önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü manken Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz'in aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi. Soydan yaptığı açıklamada "Ne açıklama yaptılarsa doğrudur. Bu konuda konuşmak istemiyorum" yanıtını verdi.

 

"KESİNLİKLE ÖYLE BİR İNSAN DEĞİL"

 

Soydan, sevgilisi Burak Deniz'in geçtiğimiz günlerde Adana'daki bir otelde  Nilperi Şahinkaya'ya küfür etmesi ve olayın mahkemeye gitmesi durumu ile alakalı ise, "Kendisi de çok üzgün. Gerekli açıklamayı da yaptı zaten. Bu durum günlük hayattaki moduna da yansıdı. Kesinlikle öyle bir insan değil" diye konuştu.