Didem Soydan Derin Yırtmacıyla Nefes Kesti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde bir klip çekimi için kamera karşısına geçerken, tercih ettiği derin yırtmaçlı elbisesi ile nefes kesti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde bir klip çekimi için kamera karşısına geçerken, tercih ettiği derin yırtmaçlı elbisesi ile nefes kesti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde bir klip çekimi için kamera karşısına geçerken, tercih ettiği derin yırtmaçlı elbisesi ile nefes kesti. 

 

didem soydan derin yirtmacli elbisesi ile nefes kesti 1

 

Derin yırtmaçlı elbisesi ile nefes kesti! 

 

Bir klip için kameraların karşısına geçen ünlü manken Didem Soydan, kasığına kadar olan derin yırtmacıyla sosyal medyayı salladı. Oyuncu sevgilisi Burak Deniz ile ayrılan ünlü manken Didem Soydan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Cesur paylaşımlarıyla isminden sıkça söz ettiren güzel manken, geçtiğimiz günlerde Burak Deniz ile ilişkisini noktalamıştı. Paylaşımları kadar zaman zaman yaptığı çıkışlarla da gündeme gelen Soydan bir klip çekimi için kameraların karşısına geçti. Klipte derin yırtmaçlı bir kıyafet giyen güzel model, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Soydan, kasığına kadar olan yırtmacıyla sosyal medyayı salladı.

 

didem soydan derin yirtmacli elbisesi ile nefes kesti 2

 

didem soydan derin yirtmacli elbisesi ile nefes kesti 3

 



Etiketler: