Didem Soydan'ın Aşık Olduğum Adam Evli Açıklaması Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Didem Soydan önceki gün Melis İşiten'in Youtube programına konuk olurken çarpıcı açıklamalarıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Didem Soydan önceki gün Melis İşiten'in Youtube programına konuk olurken çarpıcı açıklamalarıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Didem Soydan önceki gün Melis İşiten'in Youtube programına konuk olurken çarpıcı açıklamalarıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti. Ünlü manken Didem Soydan, Melis İşiten'in Youtube kanalına konuk oldu. Son olarak Burak Deniz'le aşk yaşayan ve adından sık sık söz ettiren Soydan, dikkat çekecek açıklamalar yaptı. Eski aşkından bahseden Didem Soydan, evli olduğunu söyledi ve izleyenleri şaşırttı.

 

didem soydan asik oldugum adam evli aciklamasiyla gundem oldu

 

"AŞIK OLDUĞUM KİŞİ EVLİ”

 

Eski aşkından "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" diye bahseden ünlü mankenin açıklamalarının ardından o kişinin kim olduğu merak edildi. Açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Didem Soydan, konuşmasına "Aşık olduğum kişi hala aynı" diyerek tüm ilişkilerini o isimle kıyasladığını söyledi. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan paylaşımla ilgili Soydan'ın bahsettiği kişiye dair birçok iddia ortaya atıldı.