Dila Kent Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube'da yayınladığı çocuk içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dila Kent ile ilgili bilgiler kullanıcılar tarafından internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Dila Kent kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mıdır? İşte detaylar..

 

Youtube'da yayınladığı çocuk içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dila Kent ile ilgili bilgiler kullanıcılar tarafından internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dila Kent ile ilgili bilgiler kullanıcılar tarafından internette sıklıkla araştırılıyor. 

 

unlu sosyal medya fenomeni dila kent kimdir

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Dila Kent kimdir? 

 

Gerçek ismi Dila soyadı ise Bozkaya’dır. Sosyal medyada çığ gibi büyüyen bir hayran kitlesine sahip olmayı başarmıştır. Ünlü youtuber Dila Kent’in memleketi aslen nereli olduğu sorusuna İstanbul cevabını verebiliriz. Ancak anne ve baba tarafından aslen nereli, kökeni nereye dayanıyor net bir cevaba ulaşılmış değildir. Günümüzde yaşantısını ailesi ile birlikte İzmir’de sürdüren Dila, ailenin tek çocuğudur. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Youtube kanalını açmaya karar vermiştir. Özellikle hem okuduğu bölüm, hem de barbie bebeklere olan düşkünlüğü sebebi ile böyle bir karar vermiştir. Kanalında Challenge, eğlence, oyun, slime ve slime challenge gibi bir sürü eğlenceli ve komik videoları takipçileri ile paylaşmaya devam etmektedir. Şu an Türkiye’nin popüler sosyal medya fenomenleri, içerik üreticileri arasında yer alan Dila Kent’in doğum tarihi 1994. Kaç yaşında sorusunun cevabı ise 2021 yılı itibariyle 26’dır. Başarılı ismin boyu 1.60 cm, kilosu 46, burcu terazi, göz ve saç rengi ise kahverengidir

 

dila kent kimdir

 

 

Hakkında Kısaca Bilgiler:

 

En Sevdiği Oyuncağı: Uğurlu sayısı 4 olan başarılı ismin en sevdiği oyuncağı, ailesinin kendisine ilk aldıkları bir Barbie bebektir. Ever After High ve Monster High bebekleri de çok sevmektedir. Barbie bebekler dışında pek fazla sevdiği ve ilgilendiği oyuncaklar olmadığını dile getirmiştir.

Yabancı Dil: İngilizce bilen Dila Kent, İngilizce hazırlık okumuş, eğitiminin belli bir döneminde de eğitimlerini İngilizce olarak almıştır.



Etiketler: