Dila Tarkan Dağhan Doğruer Çiftinin Düğün Programı Netleşti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dila Tarkan ile nişanlısı Dağhan Doğruer'in düğün programı netleşti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dila Tarkan ile nişanlısı Dağhan Doğruer'in düğün programı netleşti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dila Tarkan ile nişanlısı Dağhan Doğruer'in düğün programı netleşti.

 

Düğün programı netleşti!

 

Hürriyet gazetesinin haberine göre Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer'in evliliğine dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Atina'da lüks bir otelde gerçekleştirilecek olan düğün için 300 konuğunu Yunanistan’a götürecek olan çift, düğünü eğlenceli bir hafta sonu tatiliyle birleştirecek. Tek bir düğün eğlencesiyle yetinmek istemeyen Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer çifti de düğünlerini hafta sonu boyu kutlayacak. İtalya’dan gelecek özel bir müzik grubunun sahne alacağı düğünde, sürpriz bir Yunan sanatçı da eğlenceyi ateşleyecek.

 

dila tarkan daghan dogruer ciftinin dugun programi netlesti