Dila Tarkan'ın Düğün Maliyeti Dudak Uçuklattı! 6 Tane Gelinlik Giydiği Söyleniyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Dila Tarkan önceki gece sevgilisi Dağhan Doğruer ile Atina'da dünyaevine girerken, düğününde 6 tane gelinlik giydiği iddiası ve düğün için konuşulan maliyet sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Dila Tarkan önceki gece sevgilisi Dağhan Doğruer ile Atina'da dünyaevine girerken, düğününde 6 tane gelinlik giydiği iddiası ve düğün için konuşulan maliyet sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dila Tarkan önceki gece sevgilisi Dağhan Doğruer ile Atina'da dünyaevine girerken, düğününde 6 tane gelinlik giydiği iddiası ve düğün için konuşulan maliyet sosyal medyada olay oldu.

 

Düğün maliyeti dudak uçuklattı!

 

Instagram'da yayın yapan dedikodu sayfalarından Pink Dedikodu'ya göre Dila Tarkan ‘ın düğününde 6 tane faklı modele sahip gelinlik giydiği söyleniyor. Gelinliklerin toplam maliyeti 1 milyon TL yi geçmiş. Düğünün maliyeti, konukları ağırlama yapılan masraflar ile 20 milyon TL üstünde olduğu sosyal medyada konuşuluyor. 

 

İşte Dila Tarkan'ın düğününde giydiği gelinliklerden bazıları;

 

dila tarkan in dugun maliyeti olay oldu