Dilan Ay Kardeşine Uygulanan Şiddete İsyan Etti! Nereye Giderseniz Gidin Yüzünüze Vurulacak!

Dilan Ay kardeşi İrem Ay'a uygulanan şiddet için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran TV yıldızı ve sosyal medya fenomeni Dilan Ay kardeşine uygulanan şiddete tepki gösterirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Dilan Ay kardeşi İrem Ay'a uygulanan şiddet için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Dilan Ay kardeşi İrem Ay'a uygulanan şiddet için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran TV yıldızı ve sosyal medya fenomeni Dilan Ay kardeşine uygulanan şiddete tepki gösterirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Dilan Ay kardeşi İrem Ay'a uygulanan şiddet için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

dilan ay dan kardesi irem ay a uygulanan siddete sert sozler 1

 

Nereye giderseniz gidin yüzünüze vurulacak! 

 

Survivor Exathlon ile adını önemli bir kitleye duyuran sosyal medya fenomeni Dilan Ay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kardeşi İrem Ay'a uygulanan şiddete tepki gösterdi. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kardeşi İrem Ay'a uygulanan şiddet için "Yaptıklarınızı normalleştiremeyeceksiniz! Paranıza ve soyadınıza güvenerek bizi sindiremeyeceksiniz! Morluklar, kanlar içinde yerde yatan insan sizin kızınız olsa böyle örtbas eder miydiniz Sevgi Saner-Ayhan Saner-Berkay Saner-Burcu Saner? Tek tek bilecekler isminizi. Bu kızların arkasında nasılsa kimse yok diye mi kafanız rahattı?

 

dilan ay dan kardesi irem ay a uygulanan siddete sert sozler 2

 

Biz sizin ayıplarınızı birbirimize bile anlatamazken siz bir yenisini eklemekten keyif mi aldınız? İrem evlendiği günden beri Berkayı tedavi ettirmek için uğraştı. Bütün sapkınlıklarına beni bile dahil etmeden göğüs germeye çalıştı. Siz öyle yüzsüzsünüz ki utanıp arlanmak bir kenara üzerine hesap sorarsınız. Ama bu sefer öyle olmayacak! BİZ soracağız bu 4 yılın hesabını. Şantajlarla, baskılarla yanında tutup susturduğuz kardeşimin hesabını ben soracağım! Bodrum, Miami, İstanbul farketmez nereye giderseniz gidin ayıbınız vurulacak yüzünüze." ifadelerini kullanan sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

dilan ay dan kardesi irem ay a uygulanan siddete sert sozler 3

 

Bak bana korkmuyorum! 

 

Dilan Ay'ın kardeşi İrem Ay Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine uygulanan şiddet için "Bak bana korkmuyorum. Her şey bilinecek adalet kararını verecek. Beni ağlarken göremeyeceksiniz. Ağlamayacağım." ifadelerini kullanırken sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte İrem Ay'ın o paylaşımı;

 

dilan ay dan kardesi irem ay a uygulanan siddete sert sozler 4

 

 

Ne olmuştu? 

 

Sosyal medyaya bomba gibi düşüne son dakika gelişmeleri arasında yer alan İrem Ay ve Kocası olayını sizler için araştırdık. Bir çok kişi İrem Ay kimdir sorusunun yanıtlarını arıyor. Exathlon yarışmasından tanıdığımız Dilan Ay’ın kardeşi İrem Ay kim olduğu hakkında net bilgiler olmadığı için şu an için sadece olayın detaylarını sizler için hazırladık. Yazımız kısa bir süre sonra güncellenecektir. İrem Ay, korkusuzluğunu göstererek sosyal medya hesabı üzerinden eşi tarafından gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddeti gözler önüne serdi. Eşi Berkay Saner‘in bipolar bozukluğu olduğunu belirten İrem Ay, kendisine gösterilen şiddeti sosyal medya hesabında paylaştı. Eşinin kendisini bayıltana kadar dövdüğünü, bir de o anlarda gülerek resim çektiği pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşan Ay, “Korkmuyoruz” dedi. Eşinden, kayınvalidesi ve görümcesinden şikayetçi olan İrem Ay, Saner ailesinin kendisine uyguladığ psikolojik ve fiziksel şiddeti anlatırken, oğullarının psikolojik rahatsızlığının üzerini örttüklerini de anlattı. Fotoğraflar kan dodururken, fenomen kadına binlerce destek mesajı geldi.