Dilan Çiçek Deniz Cannes'da Göz Doldurdu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'nde güzelliği ile göz doldurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'nde güzelliği ile göz doldurdu. Son dönemde evlilik haberleriyle ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'ne bir dondurma markasının onur konuğu olarak katılırken, güzelliği ile göz doldurdu. 

 

dilan deniz cannes da goz doldurdu 1

 

Takipçileri ikiye bölündü!

 

Dilan Çiçek Deniz, bir dondurma markasının onur konuğu olarak Fransa Cannes’a gitti. Oyuncu, Avustralyalı şarkıcı Kylie Minougue ile Güney Koreli DJ Peggy Gou’nun ev sahipliği yaptığı partiye katıldı. Dilan, partide iki ayrı kıyafetle boy gösterdi. Takipçileri ‘pembe kıyafet mi yoksa altın renkli kıyafet mi daha çok yakıştı’ diye ikiye bölündü. Dilan Çiçek Deniz, bir dondurma markasının onur konuğu olarak Fransa Cannes’da... Oyuncu, Avustralyalı efsane şarkıcı Kylie Minougue ile Güney Koreli DJ Peggy Gou’nun ev sahipliği yaptığı partiye katıldı. Dilan, “Bu büyük bir ayrıcalık. İlkokul yıllarımda dans ettiğim parçanın sahibi Minogue ile birlikte şarkının remiksini dinlemek beni çocukluğuma götürdü” dedi. İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson da Dilan’ın pozlarının altına “Benim inanılmaz seksi, harika nişanlım” yazdı. Etkinlikte pembe bir elbise giymeyi tercih eden Dilan Çiçek Deniz de "Kylie Minogue ve Peggy Gou ev sahipliğindeki davetin onur konuğu olarak katılmak büyük bir ayrıcalıktı.” "Bu iki önemli isimle Cannes'da özel anları paylaştığım için çok mutluyum" dedi. Dilan, partide iki ayrı kıyafetle boy gösterdi. Takipçileri ‘pembe kıyafet mi yoksa altın renkli kıyafet mi daha çok yakıştı’ diye ikiye bölündü.

 

dilan deniz cannes da goz doldurdu 2