Dilan Çiçek Deniz'in Şortlu Paylaşımı Gündem Oldu! Biraz Kilo Mu Alsan Çok Zayıfsın!

Son dönemde Mert Yazıcıoğlu ile yaşadıkları aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kısa şortuyla poz verirken, verdiği pozlar sosyal medyayı ikiye böldü. 

 

Son dönemde Mert Yazıcıoğlu ile yaşadıkları aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kısa şortuyla poz verirken, verdiği pozlar sosyal medyayı ikiye böldü. Son dönemde aşk hayatı ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kısa şortuyla poz verirken, verdiği pozlar sosyal medyayı ikiye böldü. 

 

Biraz kilo mu alsan aceba çok zayıfsın!

 

Instagram sayfasından yaptığı kısa şortlu paylaşımında güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncu kısa sürede yüzbinlerce beğeni alırken, sosyal medyayı ikiye böldü. Dilan Çiçek Deniz'in paylaşımı için bir kısım takipçisi “dedim bu güzellik beni yola sokacak”, “Dünyanın en tatlı kızı”, “Dünya güzelim” şeklinde yorumlar yaparlarken, bir kısım takipçisi ise “Bu kız niye hep somurtuyo ya”, “kilo mu alsan iskelete dönmüşsün dilancim” şeklindeki yorumlarıyla ünlü oyuncuyu eleştirdiler. 

 

İşte o paylaşım;

 

dilan cicek deniz in kisa sortlu paylasimi takipcilerini ikiye boldu biraz kilo mu alsan cok zayifsin

 

dilan cicek deniz in kisa sortlu paylasimi takipcilerini ikiye boldu biraz kilo mu alsan cok zayifsin