Dilan Çiçek Deniz'in Venedik Film Festivali Paylaşımı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Instagram sayfasından yaptığı Venedik Film Festivali paylaşımı ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Instagram sayfasından yaptığı Venedik Film Festivali paylaşımı ile beğeni topladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Instagram sayfasından yaptığı Venedik Film Festivali paylaşımı ile beğeni topladı. 

 

Venedik film Festivali'ne katılan Dilan Çicek Deniz, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınladı. Dilan Çiçek Deniz, üç çocuk babası olan İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson’la yaz başında aşk yaşamaya başlamıştı.

 

dilan cicek deniz venedik film festivali ne katildi

 

Dilan Venedik'te

 

Ünlü markaları peşinden koşturan Dilan Çiçek Deniz, bir kozmetin markasının davetlisi olarak Venedik film Festivali'ne gitti. Çicek, Venedik'te verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınladı. Kırmızı mini bir elbise giyen Çicek, takipçileri tarafından  beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Çicek'in tercih ettiği elbise süslü bir pakete benzetildi.

 

dilan cicek deniz venedik film festivali ne katildi

 

dilan cicek deniz venedik film festivali ne katildi