Dilan Çiçek Deniz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Dilan Çiçek Deniz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Dilan Çiçek Deniz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Dilan Çiçek Deniz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Dilan Çiçek Deniz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

dilan cicek deniz kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Dilan Çiçek Deniz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas'ta doğdu. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. ... Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. 2015 yılında Miami'de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiştir. Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Babası Orhan Deniz, annesi Hale Temizyürek’tir. Liseler arası Tiyatro Yarışması’nda oyunculuk ödülü alan Dilan Çiçek Deniz, Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat Bölümün’e geçiş yapmıştır. Henüz 15 yaşındayken “Güneşi Annem Sandım” adlı bir şiir kitabı çıkarmıştır. Tiyatro ve oyunculuktan hariç olarak bir süre modellik yapmıştır. 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmıştır ve 2. olmuştur. Ardından 2015 yılında Miami’de organize edilen Kainat Güzellik Yarışması’na katılarak Türkiye’yi temsil etmiştir. İlk deneyimini Star TV’de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizisinde “Ebru” karakterini canlandırarak yaşamıştır. 2015 yılında “Güneşin Kızları” dizisine dahil olarak “Elif” karakterine hayat vermiştir. İlk başrolünü ise 2016 yılında yayınlanan “Bodrum Masalı” isimli dizi ile yapmıştır. 2016 yılında, gösterdiği oyunculuk performansıyla Pantene Altın Kelebek ödüllerinde yıldızı parlayan ödülüne layık görülmüştür. Şimdilerde ise Show TV’de yayınlanmaya devam eden ve fenomen olan “Çukur” dizisinde “Sena Koçovalı” karakterini canlandırmaya devam etmektedir