Dilan Çıtak'tan Babası İbrahim Tatlıses'e Sert Sözler! Çocuk Evrakla Değil Hisle Yapılır!

Son dönemde yaşadığı aşk ile gündem olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, yaptığı açıklamada babasına çok sert sözlerle yüklendi. 

 

Son dönemde yaşadığı aşk ile gündem olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, yaptığı açıklamada babasına çok sert sözlerle yüklendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündem yaratmayı başaran ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, yaptığı açıklamada babasına çok sert sözlerle yüklendi.

 

Dilan Çıtak Tatlıses, “Babam tüm çocuklarına ev verdi, bana vermedi.” demişti. Kızının bu açıklamasını duyan İbrahim Tatlıses de bunun üzerine “Dilan evrakları vermekte geç kaldı. O arada ben sıkıştım ve evi sattım.” açıklamasını yapmıştı. Çıtak, babasının bu sözlerine “evraklar biraz gecikti. Koşarak tapu dairesine mi gitseydim? Çocuk evrakla yapılmıyor, çocuk hislerle yapılan bir varlık. Bir his varsa 'Geç verildi' diye bir mazeret olamaz. Bir tek bana mı denk gelmiş bu durum. Kalkıp bir şeylerin peşine hiç düşmedim ama artık insanları salak yerine de koymasınlar. Para meselesi değil; burada hak, adalet durumu var. 27 yıl sonra barışan bir evlada daire verilmiyorsa, burada evrak meselesi suni geliyor.”