Dilan Çıtak Tatlıses Levent Dörter İle Evlendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir aşk yaşadığı nişanlısı Levent Dörter ile hayatını birleştirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir aşk yaşadığı nişanlısı Levent Dörter ile hayatını birleştirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir aşk yaşadığı nişanlısı Levent Dörter ile hayatını birleştirdi.  

 

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz mayıs ayında nişanlandığı Levent Dörter ile mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandırdı. Çift, önceki akşam dünyaevine girdi. İkilinin nikahını Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin kıydı. Tatlıses ile Dörter'in şahitleri ise Tan Taşçı, Erhan Bayrak ile Polat Yağcı oldu. Aralarında Oktay Kaynarca, Demet Akalın, Berkay, Baha, İdo Tatlıses, Fatih Ürek gibi ünlü isimlerin olduğu davetliler gece boyunca çiftin aşkına tanıklık etti. Berkay'ın liderliğinde sırasıyla sahne alan ünlü isimler, ardından sabahın ilk ışıklarına kadar süren partide eğlenmeye devam etti.

 

KENDİ TASARLADI

 

Düğünde üç farklı gelinlik giyen Çıtak'ın girişte tercih ettiği elbisenin tasarımının kendisine ait olduğu öğrenildi. Basın mensuplarının sorularına yanıtlayan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

 

"18 KERE PROVA YAPTIM”

 

Tatlıses, "Biz aslında tarihi ayarlamıştık ama her şeyi son 30 güne bıraktık. Düne kadar gelinlik provaları devam etti ve 18 kere prova yaptım" diyerek, güldü.