Dilan Deniz Tekrar Yazmaya Başladı! İşte Yazısı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendimizi yalnız hissettiğimiz şu günlerde tekrar yazı yazmaya başladığını ve bunun çok iyi geldiğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendimizi yalnız hissettiğimiz şu günlerde tekrar yazı yazmaya başladığını ve bunun çok iyi geldiğini söyledi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendimizi yalnız hissettiğimiz şu günlerde tekrar yazı yazmaya başladığını ve bunun çok iyi geldiğini söyledi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda tekrar yazmaya başladığını söyleyen ünlü oyuncu "Yalnızlığın hükümdarları olduğumuz bu süreçte yazı yazmaya tekrar başlamak iyi geldi. Yazdıklarımı sevdiklerime yollamak da. Yemek işinde hala çok iyi değilim, o yüzden boş tabağı yazıyla yollamak istedim. İçlerinden biri benim yazı yolladığım tabağı boş göndermek istememiş olacak ki yazım için şu an paylaştığım bu hediyeyi yolladı. Umarım lezzetlidir. Umarım yazımı keyifle okursunuz. Sevgiler..." ifadelerini kullandı. 

 

İşte Dilan Deniz'in o yazısı