Dilan Polat İddialara Yanıt Verdi! Sen Bir Denetleniyorsan Ben Yüz Denetleniyorum Kurban Olduğum Devlet!

Sosyal medyada hakkındaki iddialarla gündemde düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat sosyal medya sayfasının hikaye bölümünden açıklamalarda bulunurken hakkındadi iddialara yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada hakkındaki iddialarla gündemde düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat sosyal medya sayfasının hikaye bölümünden açıklamalarda bulunurken hakkındadi iddialara yanıt verdi. Sosyal medyada hakkındaki iddialarla gündemde düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat sosyal medya sayfasının hikaye bölümünden açıklamalarda bulunurken hakkındadi iddialara yanıt verdi. 

 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Muhammet Yakut'un gündem olan 'kara para aklama' iddialarının ardından, sosyal medya fenomeni Dilan Polat kameranın karşısına geçti. Polat, "Ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet" diye konuştu.

 

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilat Polat, hakkındaki "kara para aklama" iddialarına ilişkin bir açıklama daha yaptı.

 

"Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum" diyen Polat, şunları söyledi:

 

"Zengin düşmanları bunlar. Bu ülkede devlet var, devletten büyük değilsiniz siz. Devletini, vatanını seven ülkesine aşık insanlarız biz; ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet. Biz bu devletin vatandaşıyız, burdayız. Hadi bakayım gidin kendinize muhattap bulun bundan sonra."