Dilan Polat İle İlgili Bir Yeni İddia Daha! Ölümle Tehdit İddiası Gündem Oldu!

Sosyal medyada hakkında kara para aklama iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklanan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, bir kişi Polat hakkında ölümle tehdit iddiasıyla şikayette bulundu. 

 

Sosyal medyada hakkında kara para aklama iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklanan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, bir kişi Polat hakkında ölümle tehdit iddiasıyla şikayette bulundu. 

 

Sabah'tan Seda Nur Günaydın'ın haberine göre; Yakın zaman önce tutuklanan Dilan Polat hakkında şok eden bir suçlama daha geldi. Dilan Polat bu kez ‘ölümlü tehdit’ iddiası ile suçlanıyor.  ‘Vergi kaçırma’ ve ‘Kara para aklama’ suçlaması ile tutuklanan Dilan Polat ile ilgili şok eden gelişme oldu. Geçtiğimiz Ağustos ayında sosyal medya hesabından kendisini eleştiren bir kullanıcıya “ ayağını denk al, magazin yapacağım derken ölüme kadar uzanır” diyerek ve devamında küfür ve tehdit içeren mesaj gönderdiği iddiası ortaya atıldı. Dilan Polat tarafından tehdit ve küfür içerikli mesaj alan genç kadın bu olay hakkında şikayette bulundu. Dilan Polat ise böyle bir mesaj gönderdiğini hatırlamadığını belirtirken, tarafların uzlaşma ihtimali olmasına karşılık dosya Uzlaştırma Büro’ya devredildi.

 

Yaşadıkları lüks hayat ve yaptıkları gösterişler ile tepkileri üzerlerine toplayan Polat çifti ve ailesi hakkında, “ Vergi kaçırma”, “Yasadışı bahis”, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığının değerini aklama” suçları ile İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılmış ve bu soruşturma kapsamında Polat çifti ile ailesi ve yakınları tutuklanmıştı.

 

Dilan Polat’a ölümle tehdit suçlaması

 

Bir süre önce cezaevine giren Dilan Polat hakkında yeni bir gelişme oldu. Lüks yaşantısı ile gündem de kalan Dilan Polat, Afranur A. İsimli kullanıcıya sosyal medyadan küfür ve tehdit içerikli mesaj atma iddiası ile suçlanıyor. Dilan Polat’ın sosyal medyada kendisine gelen olumsuz yorumlara sinir olmasından dolayı kendisi hakkında yorum yapan Afranur A. İsimli kullanıcıya küfür ve tehdit içeren mesajlar gönderdiği iddiası ortaya atıldı. Dilan Polat tarafından aldığı mesajlar ile şok olan genç kadın konuyu hemen savcılığı taşıyarak şikayette bulundu.