Dilan Polat'ın İntihar Telefonu Sonrası Cezaevinde Önlemler Arttırıldı!

Sosyal medyada hakkında kara para aklama iddiaları sonrası açılan soruşturmayla gözaltına alınıp tutuklanan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın cezaevinden ettiği 'intihar telefonu' sonrası önlemler arttırıldı. 

 

Cezaevinde psikolojisi bozularak eşi Engin Polat'ı arayarak "İntihar etmek istiyorum" diyen Dilan Polat için cezaevindeki önlemler artırıldı. 24 saat sıkı yönetime alınan ve kantinden aldığı her şey kontrol edilen Polat için cezaevi psikoloğu devreye girdi. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla 5 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat, eşi Engin Polat'ı arayarak "İntihar etmek istiyorum" dedi. Polat'ın sözlerinden sonra avukatları soluğu cezaevinde alırken ünlü isim için geniş güvenlik önlemleri alınmaya başlandı. 24 saat güvenlik kameralarından takip edilen Polat'ın kantinden aldığı her şey de kontrol edilmeye başlandı.

 

CEZAEVİ PSİKOLOĞU DEVREYE GİRDİ

 

2. Sayfa sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın durumuyla ilgili "Koğuşu gören kameralar 24 saat sıkı gözetim altına alınmış, kantinden aldığı her şey kontrol ediliyor. Aynı zamanda cezaevi psikoloğu devrede. Bir de iki kardeşe sataşma olmaması için yanlarında bir infaz koruma memuru duruyor" ifadelerini kullandı.

 

NE OLMUŞTU?

 

Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Dilan Polat, Çorlu Cezaevi'nde kalan eşi Engin Polat'la telefonda görüştü. Polat'ın telefonda eşine, "İntihar etmek istiyorum" dediği iddia edildi. Dilan Polat'ın psikolojisinin bozulduğunu fark eden avukatlar görüşmek için cezaevine gitti.

 

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT SORUŞTURMASI

 

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyonda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve defterlere el konulan Polat çiftinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulunca (MASAK) ön inceleme raporu hazırlanmış, raporda, tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişi olduğu belirlenmişti.



Etiketler: