Dilan Polat Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Son dönemde 25 farklı şehirde açtığı güzellik merkezleri ve açılışlar için kiraladığı özel jetlerle gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat Twitter’da TT (Trend Topic) olurken, kullanıcılar Dilan Polat’ın hayatıyla ilgili bilgileri merak etmeye devam ediyor. Peki Dilan Polat kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Evli midir? Cevaplar haberimizde..

 

21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen ünlü sosyal medya fenomeni eğitimini İstanbul’da sürdürmüştür. Evli olan Dilan Polat’ın iki tane çocuğu bulunmaktadır. Mesleğine doğum fotoğrafçısı olarak başlayan ünlü sosyal medya fenomeni ünlü şarkıcı Demet Akalın ile yaşadığı küslük ve bir başka ünlü şarkıcı Banu Parlak ile kavgasıyla sosyal medyada çoğu zaman gündem olmuştur. En son 25 farklı şehirde açtığı güzellik merkezleriyle adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni açılışlar için eşinin kiraladığı özel jet ile magazin gündemini bir hayli meşgul etmiştir.

 

Instagram’da yayınladığı videosunda babasının annesini öldürdüğünü itiraf eden ünlü sosyal medya fenomeni iş hayatındaki başarısı kadar özel hayatıyla da bir çok kez sosyal medyada gündem olmayı başarmıştır. İkinci çocuğunun doğum günü için düzenlediği partiye katılan birbirinden ünlü isimler ile magazin gündemine damga vurmayı başaran ünlü sosyal medya fenomeninin Instagram’da 1 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır.

 

Dilan Polat 1

 

Dilan Polat 2