Dilan Polat Özel Jet Kiraladı! Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, sahibi olduğu güzellik markasının Mersin'deki açılışı için özel jet kiraladı, bu anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, sahibi olduğu güzellik markasının Mersin'deki açılışı için özel jet kiraladı, bu anlar sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, sahibi olduğu güzellik markasının Mersin'deki açılışı için özel jet kiraladı, bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

 

Güzellik markasının Mersin'deki açılışı için çalışanlarıyla beraber jet kiralayarak Adana'ya uçan ünlü sosyal medya fenomeni buradan da VIP araç kiralayarak çalışanlarıyla beraber Mersin'e geçti. Eşin özel jet için önden açıklama yaparken, büyük sürprizinin ise 3 gün sonra gerçekleşeceğini belirtti. 

 

İşte o paylaşım;