Dilan Polat Ve Eşinin Nişan Töreninde Verdikleri Yüklü Bahşiş Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda katıldığı nişan töreninde verdiği yüklü bahşişin videosunu sevenleriyle paylaşırken, video sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda katıldığı nişan töreninde verdiği yüklü bahşişin videosunu sevenleriyle paylaşırken, video sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda katıldığı nişan töreninde verdiği yüklü bahşişin videosunu sevenleriyle paylaşırken, video sosyal medyada gündem oldu. 

 

Yüklü miktarda bahşiş sosyal medyada gündem oldu!

 

Instagram'da yayın yapan MagazinBak'ın haberine göre; Yaklaşık 6 milyona yakın takipçisi bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat sahipleri olduğu kozmetik markasının genel müdürünün nişanına katıldı. Nişanda kurdeleyi Engin Polat kesecekti. Adet gereği makas kesmeyince tepsiyi tutan nedime bahşiş istedi. Engin Polat ise bu durumda cebinde daha önceden hazırladığı 200 liralık banknotlardan oluşan büyük bir balya parayı tepsiye koydu ve kurdeleyi kesti. Polat çifti yeni nişanlanan çifte ise ayrıca 4 tane Trabzon hasır altın kelepçe taktı. Bu kadar fazla parayı beklemeyen kişiler gözlerine inanamadı. Kimi takipçisi "Yakışır be Engin Abime" derken kimi takipçi ise abartılı bulup ve gösteriş olarak görerek olumsuz yorumlarda bulundu.

 

İşte o paylaşım;

 

dilan polat in verdigi yuklu bahsis sosyal medyada gundem oldu



Etiketler: