Dilan Telkök İle Berkay Hardal Takipçilerinin Sorularını Yanıtladılar! 1 Ay Peşinde Koştum!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Telkök, oyuncu eşi Berkay Hardal ile takipçilerinin sorularına yanıt verdiler. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilan Telkök, oyuncu eşi Berkay Hardal ile takipçilerinin sorularına yanıt verdiler. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilan Telkök, oyuncu eşi Berkay Hardal ile takipçilerinin sorularına yanıt verdiler.

 

İşte Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın takipçilerinin sorularına verdikleri yanıtlar; 

 

-Birbirinizi ilk gördüğünüzde ne hissettiniz? Evleneceğini hissettiniz mi mesela? 

 

Berkay Hardal: Ben seni ilk gördüğüm zaman annemi arayıp direk evlenicem demiştim hatırlıyorsun. Evet evlenicem dedim vallaha. 

Dilan Telkök: Ben ilk gördüğümde evleneceğimi düşünmedim açıkçası ama daha sonra O'nunla beraber, O'nunla yaşadığım paylaştığım şeylerden sonra oldu. Berkay'ın yaklaşımından sonra oldu yani 2. 3. haftadan sonra hissetmeye başladım. 

 

-Nerede tanıştınız ve ilerde oyunculuk dışında yapmak istediğiniz birşey var mı? Birlikte rol alır mısınız? 

 

Berkay Hardal: Evet Muğla Köyceğiz'de tanıştık yani burada tanıştık. Ben Dilan'ı bir süre aradım. 1-1.5 ay boyunca aradım peşinden koştum. Dilan'ın da benim de yeteneğimin olduğu şeyler yapmayı düşünüyoruz

Dilan Telkök: Evet düşünüyoruz birşeyler ama daha tabii bir vakti var. Birlikte rol alırmıydık tabii biraz düşünmem lazım. (Gülüyor) 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.