Dilara Aksüyek İle Hakan Sabancı Aşk İddialarıyla Çılgına Dönen Aygün Aydın'dan Şok İfşa!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Aygün Aydın, Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı aşkı haberiyle çılgına dönerken, Instagram sayfasından yaptığı ifşa paylaşımıyla şok etkisi yarattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Aygün Aydın, Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı aşkı haberiyle çılgına dönerken, Instagram sayfasından yaptığı ifşa paylaşımıyla şok etkisi yarattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Aygün Aydın, Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı aşkı haberiyle çılgına dönerken, Instagram sayfasından yaptığı ifşa paylaşımıyla şok etkisi yarattı. 

 

Yatakta adamın pozunu paylaştı! 

 

Hakan Sabancı ile Dilara Aksüyek'in aşk yaşadığı iddialarının ardından çılgına dönen Aygün Aydın, sosyal medya hesabından şaşırtan bir ifşada bulundu.Aygün Aydın, "Beni kıskanıyor" yorumundan sonra, sosyal medya hesabından Hakan Sabancı olduğu iddia edilen bir erkeğin yatakta üstsüz fotoğrafını paylaştı. Aydın, paylaştığı fotoğrafın altına, "Bence harika bir nevresim. Yeni yıl için nevresim linki hazırlıyorum size." notunu düştü. 

 

İşte o paylaşım,

 

aygun aydin dan sok ifsa yatakta adamin pozunu paylasti