Dilara Aksüyek'ten Esprili Aşk Açıklaması! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de görüntülenirken, yaptığı esprili aşk açıklaması ile dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de görüntülenirken, yaptığı esprili aşk açıklaması ile dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de görüntülenirken, yaptığı esprili aşk açıklaması ile dikkat çekti. 

 

Aşk yaşamayın!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de görüntülenirken, yaptığı esprili aşk açıklaması ile dikkat çekti. Hareketli aşk hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü oyuncu, Cihangir'de görüntülendi. Dilara Aksüyek, "Daha çok ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Aşk yaşamayın, herkese tavsiye ediyorum" diyerek espri yaptı. 

 

dilara aksuyek ten dikkat ceken ask aciklamasi