Dilara Eylül Şentepe Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Dilara Eylül Şentepe kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dilara Eylül Şentepe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Dilara Eylül Şentepe kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Dilara Eylül Şentepe kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dilara Eylül Şentepe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dilara Eylül Şentepe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Dilara Eylül Şentepe kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

dilara eylul sentepe kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Dilara Eylül Şentepe kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Dilara Eylül Şentepe kimdir? Sosyal medyada Modacı Kardeşler olarak bilinen Dilara Eylül Şentepe kardeşi Hande Aselbelis Şentepe ile birlikte yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanmaktadır. 8 eylül tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Rizeli'dir. Moda tutkunu olan sosyal medya fenomeni giyim tarzıyla hayranlarından yoğun övgü almaktadır. Sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Dilara Eylül babası ile çok iyi anlaşmaktadır. Babası ile sosyal medyada pek çok içerik paylaşan Dilara Eylül kardeşi Hande Aselbelis ile birlikte Youtube içerikleri üretmektedir. Modacı Kardeşler Hande Aselbelis ve Dilara Eylül, uzun yıllardan beri Youtube platformunda içerikler üretmektedir. Vlog, mukbang, okula hazırlık gibi pek çok konuda içerikler üretmektirler. Üsküdar Üniversitesi'nde eğitim görmektedir.