Dilara Gönder Canlı Yayında İsyan Etti!

Dilara Gönder Canlı Yayında Kağıtları Fırlattı! Bu Kadar Ölümlü Ders Mi Olur?

 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Türkiye, depremden etkilenen 10 ilimizin yaralarını sarma çalışmalarına devam ederken üzücü haberler de geliyor.

Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Dilara Gönder Jeoloji Mühendisi Ziyadin Çakır’ı konuk aldığı yayında deprem bölgesindeki yaşananlara isyan etti.

 

Cumhuriyet’in aktardığına göre, Gönder, "Bu kadar ölümlü ders mi olur? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama" sözleriyle önündeki kâğıtları fırlattı.

 

“Böyle ders mi olur hocam ya, böyle ders mi olur? Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kâğıdı hep boş. İşte buyurun sınav kâğıdı ekranda. Maraş’ı görelim. Bu sınav kâğıdı. Ders dediniz ya. 99 dersinin sınav kâğıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin. Buyurun havadan görüntüler.”

 

BALIKLAR BİLE DENİZİN ALTINDA DAHA GÜVENLİ

 

Gönder kendisine “Maalesef millet olarak balık hafızasına sahibiz” denince de “Valla balıklar bile denizin altında daha güvende. Büyük balık küçük balığı yer ama küçük balıklar bile bizim bu apartmanlarda yaşayan insanlardan daha güvenli” şeklinde açıklamaları dikkat çekti.

 

 



Etiketler: