Dilara Köseler Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Dilara Köseler kimdir? Sosyal medyada ve Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Dilara Köseler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Dilara Köseler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Dilara Köseler kimdir? Sosyal medyada ve Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Dilara Köseler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dilara Köseler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Dilara Köseler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

dilara koseler kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Dilara Köseler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Dilara Köseler 1992 yılının 4 Ekim tarihinde dünyaya gelmiştir. 2021 itibari ile 29 yaşındadır. Dilara Köseler Yeditepe Üniversitesinde okumuştur. İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde İktisat bölümünden mezun olmuştur. Dilara Köseler’in Kürşat isminde bir erkek kardeşi vardır. Dilara Köseler İngiliz bloggerların instagram hesaplarını takip ederek başlamıştır. Sonrasında kendi tarzını yansıtan blog hesabını açmıştır. Sonrasında bu hesap ile çok sevilince kendi youtube kanalını açmıştır. Takipçi kitlesini oluşturmuştur. Youtube kanalında vlog tarzında videolar çekmektedir. Sevimli tavırları ile çok sayıda takipçi kazanmıştır. Dilara Köseler youtubeyi iş olarak gördüğünü ve o yüzden başka bir iş aramadığını söylüyor. Youtube’de instagramdan daha fazla gelir elde ettiğini söylüyor ve işin içine rekabet girdiği için işlerin değiştiğini söylüyor. Kanalına yatırım yaparak kanalını istediği noktaya getirmek istiyor. Dilara’nın annesinin de instagram hesabı vardır ve annesinin de alışverişte dışarda tanındığını söylüyor.