Dilara Kurtulmuş Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Dilara Kurtulmuş kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Dilara Kurtulmuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Dilara Kurtulmuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Dilara Kurtulmuş kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Dilara Kurtulmuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Dilara Kurtulmuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Dilara Kurtulmuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

dilara kurtulmus kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Dilara Kurtulmuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Dilara Kurtulmuş, 12 Mayıs 1998 tarihinde Avusturya'da dünyaya geldi. 2 yaşındayken ailesiyle birlikte Türkiye'ye yerleşti. Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünde tamamladı. Çocuk yaşlarda birçok reklam filminde rol aldı. Dilara Kurtulmuş uzun süre Selena Dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteri ile ekran severlerin hafızasına kazınmayı başarmıştır. Peki aslen nereli? boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? hangi sinema ve dizilerde rol aldı? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri. 1998 yılında Avusturya’da dünyaya gelen Dilara Kurtulmuş boğa burcudur. Ancak baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine ulaşılamamıştır. Ailesi ve özel hayatı hakkında da pek bir bilgi bulunamamıştır. Burcu boğa, boyu 1.63, kilosu ise 51’dir.

 

Selena dizisinin yanı sıra Hayat Bilgisi, Kadının Sessizliği ve Son Çıkış gibi projelerde rol almıştır. Geçmiş yıllarda Halı Drom, Pompili Ayakkabı, Fortis Banka ve Hüptrik markalarının reklamlarında yer almıştır. 2002 yılında Anne Babamla Evlensene isimli proje ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Ardından Hayat Bilgisi’nde Kardelen’i canlandırmıştır. 2004 yılında Bir Dilim Aşk Akasya. 2005 yılında Kadının Sessizliği. 2006 ve 2009 yılları arasında Selena dizisinde Nazlı Aykar. 2009’da Nefes ve 2011’de Nuri adlı projede Ayşe’yi canlandırmıştır. Yine 2009 yılında Çınar adlı kısa filmde yer almıştır. 2015 yılından bu yana herhangi bir dizi, reklam ve sinema filmi kadrosunda bulunmamıştır. Ancak hayranları bu durumdan pek hoşnut değildir. Kendisini en kısa sürede tekrar ekranlarda görmek isteyenlerin sayısıda oldukça fazladır. Resmi instagram ve diğer sosyal medya hesapları dışında bir çok fan hesabı mevcuttur. Resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı günümüz itibariyle 261bin civarındadır. Youtube video kanalında ki abone sayısı ise 387K. Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünde eğitim alan güzel oyuncu Kurtulmuş sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır. Bir çok resminde Beşiktaş forması ile poz vermiştir.