Dilara Zengin Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Dilara Zengin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Dilara Zengin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Dilara Zengin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Dilara Zengin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Dilara Zengin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Dilara Zengin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

dilara zengin kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Dilara Zengin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Dilara Zengin kimdir? Dilara Zengin 20 Aralık 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 22 yaşındadır. 13 yaşına kadar eğitimini Finlandiya'da sürdürmüş ve bu sırada tiyatro eğitimleri almıştır. Yurt dışında birçok tiyatro oyununda sahne alan Zengin, Türkiye’ye döndükten sonra katıldığı Akdeniz Güzellik yarışmasında dereceye girip, tescilli model olmuştur. Instagram'da dlarazengin ismiyle paylaşımlarına devam eden Dilara Zengin'in bu mecrada 10.4K takipçisi bulunmaktadır. Pilatese ilgisi vardır.