Diman Arcana'dan Batuhan Karacakaya İle İlgili İlginç Tespit!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Batuhan Karacakaya ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Batuhan Karacakaya ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Batuhan Karacakaya ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu. 

 

İsim yazmaktan o kadar sıkılmış ki!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Batuhan Karacakaya ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Batuhan Karacakaya ile ilgili tespitte bulunurken "Batuhan isim yazmaktan o kadar sıkılmış ki isim yazacağı alana koşarak gidip koşarak dönüyor." ifadelerini kullanan Arcana sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

diman arcana dan ilginc batuhan karacakaya tespiti