Diman Arcana'dan Dikkat Çeken Anıl Berk Baki Yorumu! Performansını İçin Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana son iki dokunulmazlık oyununda yenilgi yüzü görmeyen Anıl Berk Baki'nin performansı için dikkati çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana son iki dokunulmazlık oyununda yenilgi yüzü görmeyen Anıl Berk Baki'nin performansı için dikkati çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana son iki dokunulmazlık oyununda yenilgi yüzü görmeyen Anıl Berk Baki'nin performansı için dikkati çeken ifadeler kullandı.

 

Finalin kapısını araladı!

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana son iki dokunulmazlık oyununda yenilgi yüzü görmeyen Anıl Berk Baki'nin performansı için dikkati çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Anıl Berk Baki'nin performansı için "Birleşme sonrasındaki performansıyla Anıl bence finalin kapısını aralamıştır. SMS ile de kolay kolay eleneceğini düşünmüyorum ya bireysel oyunlarda ciddi bir dominasyon uygulayacağını düşünüyorum, son 5’in en iddialı isimlerinden biri bence şu anda" ifadelerini kullanan Arcana sosyal medyada gündem oldu. 

 

diman arcana dan anil berk baki nin performansi icin dikkat ceken yorum